Grandelash md review: 30 meest gestelde vragen - SerumGeeks

Grandelash md review: 30 meest gestelde vragen

Grande lash MD is een vernieuwend serum die wereldwijd veel vrouwen mooiere wimpers heeft gegeven. Grandecosmetics is in 2008 opgericht door Alicia Grande. Alicia begon met het verkopen van Grandelash, dit deed ze vanuit haar eigen garage. Haar succes met het verkopen van Grandelash heeft haar geïnspireerd een complete beauty line te creëren genaamd de Grande cosmetics. Grande Cosmetics richt zich op het maken van kwalitatief goede cosmetica, serums en conditioners. Naast cosmetica en schoonheid focust Grande Cosmetics zich ook op ethische zaken. Zo zijn de producten van Grandecosmetics dierproefvrij en daarmee ook PETA gecertificeerd. Om meer te weten te komen over het Grandelash wimperserum lees verder over de 25 meest voorkomende vragen en antwoorden.

 

1. Hoe werkt het Grandelash wimperserum?

  De Grandelash wimperserum creëerd met behulp van de juiste selectie aan ingrediënten vollere en dikkere wimpers.

  De Grandelash Wimperserum heeft de volgende werking:

  – De verlenging van de anagene fase van de wimperhaartjes

  – De toename van de bloedtoevoer naar het haarzakje waardoor meer voedingsstoffen beschikbaar worden gesteld

  – Het vast houden van vocht in de wimperharen

  – De verhoging van de haarporositeit van jouw wimpers

  – De beschikbaar stelling van aminozuren voor de haaropbouw van je wimpers

  – De verhoging van de collageen productie rondom je wimperharen

  – De vermindering van de kans dat je wimpers breken of droog worden

  – Antioxidanten die oxidatieve stress tegengaan

   

  2. Welke producten heeft Grande cosmetics nog meer?

   De Grande cosmetics beauty line m.b.t de wimpers/wenkbrauwen bestaat nog uit nog Grandebrow fillGrande PrimerGrandemascara, Grandebrow en de GrandeDrama  In dit artikel vertellen we meer over de het Grandelash wimperserum en haar functie.

    

   3. Het Grandelash effect, welke resultaten kun je verwachten?

    In tegenstelling tot mascara of nep wimpers heeft dit krachtige wimperserum wat tijd nodig voor haar optimale werking. In de tweede en derde week kunnen de meeste gebruikers een toename in de dikte van de wimpers zien en na gemiddeld vier weken is het resultaat van het serum goed zichtbaar. Na acht tot twaalf weken zien de meeste mensen het eindresultaat. Je zal dan waarschijnlijk opmerkingen krijgen in je omgeving over je mooie wimpers. We spreken hier over een gemiddelde en dus is dit niet voor alle wimpers hetzelfde. Het is dus goed om geduldig te zijn en je wimpers haar tijd te geven om tot optimale bloei te komen. Het is een goed idee om er een gewoonte van te maken iedere avond voor het slapengaan het serum een keertje op te smeren.

    Gebruiksaanwijzing van het Grande MD serum

    1. Zorg ervoor dat je oog volledig vrij is van make up en oogcrèmes en goed droog is voordat je het serum aanbrengt.
    2. Breng het Grandelash wimperserum aan op de basis van de bovenste wimper met behulp van het borsteltje. Dompel het borsteltje maar één keer onder, een swipe is al genoeg voor beide oogleden. Begin vanuit de binnenhoek van je oog en werk rustig naar buiten toe.
    3. Gebruik het Grandelash wimperserum eenmaal daags aan in de avond voor het slapen gaan. Het serum kan ook eenmaal per dag worden gebruikt voor je wenkbrauwen. Wil je een sterkere booster voor je wenkbrauwen kun je het beste gaan voor de Grandebrow serum

     4. Wat zijn de belangrijkste wimper groei stimulerende ingrediënten?

    Isopropyl cloprestonate: een prostaglandine analoog die zorgt voor de verlenging van de groeifase van de wimperhaartjes. Prostalgandine stimuleert niet direct de haargroei, maar geeft de haartjes langer de tijd om te kunnen groeien voordat ze uitvallen. 

    Panax ginseng root extract: Panax gingseng root extract is een remmer van het stof DKK-1 die deels verantwoordelijk is voor het in gang zetten van apoptose. Apoptose is de geprogrammeerde celdood die in gang wordt gezet wanneer haren op het lichaam in de catagene fase overgaan. Door dit proces af te remmen duurt het langer voordat de haarfollikel zichzelf geprogrammeerd kapot maakt. Daarnaast remt de gingseng root ook de vermindering van proteïne producerende keratinocyten in de haarfollikel door apoptose tegen te gaan.

    Alanine, arginine, histidine, isoleucine, proline, glycine phyenylalanine, threotinine, valine,serine: Verschillende aminozuren en proteinen die samen de bouwstenen vormen voor de optimale groei van de wimper haren.

     

    5. Wat zijn de ondersteunende ingrediënten van de Grande serum formulering: 

     Glycerine: een stofje die je in cosmetica producten terug kan vinden. Door vocht uit de lucht vast te houden in de wimper haren heeft Glycerine een hydraterende werking. Glycerine is geurloos en kleurloos en verandert daardoor niets aan de geur of kleur van een substantie.

     Panthenol: Een molecuul die tot diep in de huid kan worden opgenomen en er voor zorgt dat je wimpers meer vocht vast kunnen houden.

     Tocophyryl acetate: Een antioxidant die de huid en haren bescherming biedt tegen oxidatieve stress.

     Magnesium ascorbyl acetaat: Een stabielere vorm van vitamine C die functioneert als een antioxidant en als huid verlichtend stofje. Ook speelt het een belangrijke rol in de collageen productie en zo essentieel is voor de aanmaak van wimper haartjes.

     Chamomalia recutita extract: Een stof die bestaat uit bisabolol. Bisabolol maakt de huid rondom de wimper haartjes zacht en soepel. Ook werkt het extract hydraterend en houdt het zo extra vocht vast in de wimpers.

      

     6. Wat zijn de belangrijke huidverlichtende ingredienten Grandelash?

      Magnesium ascorbyl acetaat: De vitamine c die zich bevindt in magnesium ascorbyl werkt huid verlichtend. Ook gaat dit stofje verdonkering van het ooglid tegen die door Isopropyl cloprestonate kan worden veroorzaakt. 

      Radisch root ferment: Dit stofje is een bekende tyrosinase remmer. Tyrosinase is een enzym die verantwoordelijk is voor de aanmaak van melanine. Door de aanmaak van tyrosinase te remmen wordt de vorming van donkere plekjes op de huid voorkomen. 

      Uva ursi leaf extract: Éen van de weinig natuurlijke bronnen van hydroquione. Hydroquione is een bekende huidverlichtend stofje die ook wordt voorschreven voor het tegengaan van donkere plekken. 

       

      7. Waarom zitten er in een Grandelash wimperserum huid verlichtende ingrediënten?

       Dit is vooral nodig vanwege de aanwezigheid van het stofje Isopropyl cloprestonate. Zonder huidverlichtende ingrediënten kan dit stofje een slechte reactie veroorzaken rondom de huid van de ogen en zo ongewenst pigment vormen. 

        

       8. Welke ingredienten bevat het Grandelash wimperserum?

         

        Aqua, Glycerin, Panthenol, Sodium Citrate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate,Propylene Glycol, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Vitis Vinifera Seed Extract, Panax Ginseng Root Extract, Polysorbate 20, Hydroxyethylcellulose, Chamomilla Recutita Flower Extract, Hydrolyzed Yeast Extract, Sodium PCA, Socium Lactate, Histidine, Phenylalanine, Caprylyl Glycol, Ethylehexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Hexylene Glycol, Calcium Gluconate, Phenoxyethanol, Arctostaphylos UVA URSI Leaf Extract, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Sodium Metabisulfite, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Alcohol, Isopropyl Cloprostenate

        9. Is de Grandelash serum geschikt voor mijn wimperharen?

        De Grandelash serum is voor iedereen die last heeft van onder andere korte dunne wimpers door wimperextensions, teveel wrijven, makeup gebruik, schade door een wimperkruller of uitval door stress. Het is natuurlijk ook geschikt voor iedereen die van nature korte of dunne wimpers heeft.

        10. Worden Grande cosmetics producten getest op dieren?

        Nee, Grande cosmetics is een PETA gecertificeerde bedrijf die niet test op dieren.

        11. Kan ik de Grande cosmetics wimperserum gebruiken met andere wimperproducten?

        Dat kan zeker! De Grandelash wimperserum is goed te gebruiken in combinatie met de Grande primer en per extensie ook de Grande mascara. Voor iedereen die een maximaal effect wil hebben vor hu wimpers raden we 8-10 weken gebruik aan om het gewenste resultaat te bereiken qua wimpergroei. Vervolgens kan je de grandeprimer in combinatie met de grande mascara gebruiken op de dagen dat je voor een maximale uitstraling wilt gaan.

        12. Mijn haren zijn heel licht, is de Grandelash wimperserum geschikt voor mij?

        Jazeker! We snappen dat het vervelend is als je lichte haren hebt, of ze nou lang of kort zijn ze blijven helaas moeilijk om te zien vanuit buiten af. De Grandelash wimperserum kan daar een oplossing voor bieden door het meest belangrijke haargroeistimulerende stofje genaamd Isopropyl cloprestenate

        Dit stofje heeft zoals hierboven al is beschreven een stimulerende werking op het enzym tyrosinase, hetgeen melanine maakt. Door de aanmaak van melanine te stimuleren worden je haren niet alleen langer en dikker maar ook nog eens donkerder! Hierdoor zullen je lichte haren sneller en duidelijk te zien zijn voor de buitenwereld.

        13. Heeft het zin als ik extra veel van de Grandelash wimperserum gebruik voor snellere groei?

        Helaas niet, meerdere applicatie per dag zal je wimpers niet sneller stimuleren om te groeien omdat er maar zoveel van verschillende stoffen geabsorbeerd en gerbuikt kan worden binnen een moment opname. Daarnaast zal het de kans op bijwerkingen vergroten als je teveel van het serum in één keer gebruikt. Daarom is één dip in het flesje genoeg voor beide ogen. 

        14. Wat zijn de belangrijkste voordelen van de Grandelash wimperserum in een oogomslag?

        • Éen dip is genoeg voor beide ogen
        • Helpt het uiterlijk van natuurlijk langere, dikkere wimpers te bevorderen
        • Geschikt voor contactlenzen en wimperextensions
        • Oogarts getest
        • Dierproefvrij
        • Vrij van parabenen
        • Bevat diverse haargroeistimulerende ingredienten

        15. Geeft de Grandelash wimperserum ook bijwerkingen?

        Hoewel bijwerkingen/gevoeligheid zeldzaam zijn , is er altijd de mogelijkheid dat het optreedt bij een eerste keer gebruik. De meeste mensen zullen er niks van voelen maar sommige kunnen irritatie ervaren dat vaak naar voren komt bij de eerste gebruik ervan. Dit is vaak te danken aan het feit dat er teveel word gebruikt in één applicatie.

        Daarnaast kunnen de volgende bijwerkingen het meest optreden:

        • Tranende ogen (meest voorkomend)
        • Rode ogen (meest voorkomend)
        • Verdonkering van de huid rondom de ogen (dit gaat weg bij staken van het serum)
        • Allergische reactie (zeldzaam) in de vorm van gezwollen oogleden of oog

        Ons advies bij de eerste gebruik van de Grandelash wimperserum is om een beetje van het serum op je hand te smeren om te kijken of je erop reageert. Dit is een goede indicatie of het ook veilig zal zijn voor je ogen. Dit houdt niet weg dat het nog steeds kan voorkomen dat je ogen alsnog gevoelig ervoor zijn terwijl het elders op je lichaam geen reactie geeft.

        Wanneer je bijwerkingen ervaart raden we het volgende aan;

        Als er lichte irritatie optreedt, raden we aan het product de eerste week 2-3 keer per week te gebruiken. Ga vervolgens door met het gebruik van het product zoals aangegeven. Als de irritatie aanhoudt, stop dan met het gebruik van het product.

        Wanneer je een allergische reactie hebt stop dan direct met het gebruik van de serum.

        16. Ik lees op het internet dat er veel mensen zijn met bijwerkingen t.o.v. andere serums, waarom is dat?

        Dit komt voornamelijk door twee redenen, ten eerste is het een zeer populair wimperserum waardoor hij ook door talloze klanten worden gebruikt over heel de wereld. Hoe meer mensen het gebruiken hoe groter de kans is dat er een bijwerking optreedt die op het internet wordt gerapporteerd.

        Een tweede verklaring is de ingrediëntenlijst van de Grandelash wimperserum. Deze lijst is namelijk vrij lang voor een wimperserum. Om het simpel te zeggen betekent dit dat er meer stofjes worden blootgesteld aan jou oog waar jij gevoelig voor kan zijn. Daarom raden we ook aan een serum te kiezen met een korte simpele ingredientenlijst als je een ongewenste reactie ervaart van de Grandelash wimperserum. 

        17. Hoe gebruik ik de Grandelash wimperserum als ik contact lenzen draag?

        Verwijder je contactlenzen en smeer het serum aan op beide bovenste oogranden. Wacht vervolgens 15-20 minuten, hierna kan je je contactlenzen weer opdoen. 

        18. Kan ik van deze serum irisverkleuring krijgen?

        Indien aangebracht volgens de instructies, mag de Grandelash wimperserum niet in de ogen komen en daarom kan het geen enkel fysiologisch effect hebben op uw ogen, inclusief de kleur van uw ogen (iris). Er zal binnenkort hier een verdiepende blog over worden geschreven.

        19. Wat voor een type wimperserum is de Grandelash ?

        Het is een op water basis gemaakte wimperserum. Hierdoor is de Grandelash wimperserum geschikt om te gebruiken in combinatie met contactlenzen, wimperextensions en wimperverf.

        20. Hoelang gaat een tube van de Grandelash wimperserum mee?

        Bij gebruik volgens de instructies, dat betekent één dip per twee ogen gaat de 2.0 ml Grandelash wimperserum ongeveer 3 maanden mee. Rond de 3 maanden tijd begin je ook de maximale werking te zien van het serum.

        De vervaldatum is één jaar na openen en twee jaar indien het ongeopend is.

        21. Mijn ogen zijn heel gevoelig, kan ik de Grandelash gebruiken?

        Wanneer het je eerste keer is raden we dan aan om het eerst te testen op de huid van je arm bijv. Dit gezegd te hebben raden we mensen die van zichzelf weten dat ze erg gevoelig zijn rondom hun ogen om dit serum niet te gebruiken. Vanwege zijn lange ingrediëntenlijst is er een relatief hoge kans op bijwerkingen t.o.v. serums met een kleine ingrediëntenlijst.

        We raden serums zoals de Orphica realash, Nanolash of NYK1 wimperserum aan voor iedereen die gevoelige ogen heeft en opzoek is naar een wimperserum die de haren stimuleert en verzorgd.

        22. Zal dit serum mijn permanente make up vervagen (eyeliner)?

        Nee dat zal het niet doen, de Grandelash wimperserum dringt dieper door in de huid dan een eyeliner.

        23. Ik gebruik het product al een week elke avond. Ik merk dat er twee of drie wimpers per dag uitvallen. Is dit normaal bij het eerste gebruik van het product?

        Dit is geen bijwerking van de serum, vaak wanneer iemand dit ervaart valt dit onder voorjaarswimperuitval. We zullen hier in de toekomst nog een blog over schrijven.

        Een tweede reden kan zijn dat de haren die in de rustfase waren door het serum er versneld uit worden geduwd om plaats te maken voor nieuwe haren die zich in de groeifase bevinden.

        24. Kan ik de Grandelash wimperserum combineren met een mascara?

        Dat kan zeker, zolang je de instructies volgt die zijn aangegeven op de bijsluiter. Smeer de Grandelash wimperserum in de avond aan voor het slapen. Dan kan je de volgende ochtend zonder enig probleem je favoriete mascara opsmeren voor een schitterend effect.

        25. Kan ik de Grandelash wimperserum ook voor mijn wenkbrauwen gebruiken?

        In theorie kan dat, maar het is beter om het alleen voor de wimperharen te gebruiken. Grande cosmetics heeft niet niks voor niks specifiek een Grandebrow gemaakt die de wenkbrauwharen optimaal stimuleert.

        De reden hiervoor is omdat de concentraties van een wenkbrauwserum en wimperserum m.b.t. ingredienten anders is. Vaak kan er een hogere concentratie worden gebruikt voor wenkbrauwen omdat het huid rondom de wenkbrauwen dikker is dan rond de ogen (het huid rondom de ogen is het dunste huid op ons lichaam, ga er daarom ook zorgvuldig mee om).

        26. Waarom raden jullie aan om het serum in de avond in te smeren?

        Dat komt omdat we het graag voor iedereen een onderdeel willen laten maken van hun dagelijkse schoonheidsritueel. De meeste mensen gaan met een schoon gezicht naar bed, de Grandelash wimperserum is ook bedoeld om op een schoon make-up vrij gezicht ingesmeerd te worden. De kans hierop is in de avond het grootst en het is ook makkelijker om het te onthouden. Dat gezegd te hebben kan je het ook in de ochtend gebruiken, zorg ervoor dat je gezicht schoon is en jezelf ongeveer 15 minuten tijd geeft om het te laten drogen voordat je je make-up aanbrengt. 

        27. Is dit product olie vrij? Ik wil graag producten op mijn ogen gebruiken die alleen olievrij.

        De Grandelash wimperserum is een waterbasis gemaakte serum en is dus olievrij.

        28. Waar is dit product geproduceerd?

        De Grandelash wimperserum is onder strikte regelgeving gemaakt in Florida (USA).

        29. Jullie zijn redelijk goedkoop maar ik zie goedkopere opties online, waarom zou ik nog bij jullie kopen?

        We snappen dat het verleidelijk is wanneer je al die lage prijzen ziet. Maar wees op je hoede, vaak zijn lage prijze een sterke indicator voor een nepproduct. Wij kopen in bulk in en kunnen daarmee onze prijzen scherp houden, indien er iemand is die daar aanzienlijk onder zit kan je er vanuit gaan dat het waarschijnlijk een nepvariant is.

        30. Help! Ik heb een Grandelash wimperserum elders gekocht en ik denk dat hij nep is, hoe kan ik dit bevestigen?

        Stuur ons een mailtje via de contact formulier met alle gegevens van de verkoper inclusief fotos van het gekochte producten. Wij kunnen er snel achterkomen of je te maken hebt met een nep of echt product.