Refectocil story

Het begon allemaal in de jaren 30 waarbij deWeense kapper Josef Gschwentner experimenteerde met verschillende haarkleuren omdat hij toen destijds ontevreden was over het assortiment. Hierbij vond hij de eerste professionele kleurproducten voor wenkbrauwen en wimpers uit. Dit was toen destijd baanbrekend en legde ook direct de basis voor de lancering van het Refectocil merk.  Ongeveer 20 jaar geleden is het familiebedrijf overgenomen door moederbedrijf GW cosmetics en hiermee internationaal geworden.

Refectocil Lash & brow booster

Éen van de producten die Refectocil verkoopt is hun Lash & brow booster. Het is een uniek serum die zowel geschikt is voor de wimpers als de wenkbrauwen. Verrijkt met black sea rod oil maakt deze wimper /wenkbrauwserum effectief in het verlengen en verdikken van de haren. Het
serum heeft vele klanten zowel de gewenste wimpers als wenkbrauwen gegeven, iets wat weinig serums kunnen waarmaken.

Breed assortiment

Refectocil is begonnen in de wimper en wenkbrauwverf industrie en heeft hier ook een groot assortiment in. Door hun grote succes is tegenwoordig ihet assortiment uitgebreid naar onder andere tweezers, highlighters, brushanizers etc.