Welkom, leuk dat we je hebben geprikkeld om meer over ons te weten te komen. Je nieuwsgierigheid is exact de reden waarom wij dus ook bestaan. SerumGeeks is ontstaan met de nieuwsgierigheid naar het vinden van de beste cosmetica en verzorgingsproducten. Dit blijkt soms nog beste lastig te zijn. Wij zijn hier niet de enige in, we merken dat veel consumenten het lastig vinden om een betrouw product te kiezen. Dit willen wij veranderen.

The SerumGeeks mission

SerumGeeks wil een transparante cosmetica markt. Zodat consumenten met vertrouwen en zonder twijfel verzorgingsproducten kunnen kiezen. Producten die bewezen effectief en wetenschapplijk onderbouwd zijn.

The challenge

In een markt met veel aanbod, uiteenlopende prijzen, onbegrijpelijke ingrediëntenlijsten
en mooie verpakkingen is het lastig om het juiste product te kiezen. Iedereen heeft wel eens getwijfeld tussen verschillende merken en een product gekocht zonder zeker te weten dat dit voor hun lichaam het beste is. Dit twijfel moment willen
wij zo veel mogelijk wegnemen.

The solution

Ons assortiment bestaat alleen uit producten die wij zelf met experts en gebruikers grondig hebben gecontroleerd. Dit doen we op drie punten 

  • De ingrediëntenlijst: We analyseren of de ingrediënten wetenschappelijk onderbouwd zijn en of de stoffen de belofte op de verpakking waar kunnen maken. 
  • Reviews vanuit gebruikersonderzoeken, gebruikersreviews en onze eigen gebruikers: Iets wat op papier goed werkt kan in de werkelijk anders uitpakken. Daarom zijn de (langdurige) ervaringen van echte gebruikers cruciaal. We onderzoeken of de gebruikerservaringen consistent zijn. Of en welk percentage gebruikers last heeft van bijwerkingen. En de effectiviteit van de formulering.
  • Nauwe samenwerking met leveranciers: we sporen actief nepverkopers op, geven feedback over onze bevindingen en werken samen naar een transparantere markt. 

Dit is een arbeidsintensief proces waarin verschillende experts bij zijn vereist. Daardoor lopen we dit proces af per product category af. Momenteel is ons aanbod voor wimper en wenkbrauw serums compleet en werken we hard aan de volgende!