Ecuri Cosmetics

Ecuri is in de begin jaren 80 opgericht door Alex Kurucz waarbij hij is begonnen met micropigmentatie. Doen destijds waren er nog geen luxe apparaten en moet hij het doen met een naaimachine naald en een bamboestokje. Gelukkig is er sindsdien veel veranderd. Bekendste consumenten product van Ecuri Cosmetics is de Ecuri Super Lash wimperserum

Ecuri superlash

Super Lash is ontwikkeld door Alec Kurucz, een grote naam op het gebied van wimpers, wenkbrauwen en permanente make-up. Als tweede generatie specialist kreeg hij de passie en expertise voor permanente make-up van zijn moeder met de paplepel ingegoten. Vandaag de dag heeft hij met Ecuri Cosmetics de wereldwijde top behaald op het gebied van de Permanente Make-up markt en komen professionals van over de hele wereld naar Nederland om door hem opgeleid te worden.

Natuurlijke schoonheid:

Alec is specialist in het vergroten van de natuurlijke schoonheid en begrijpt als geen ander wat hiervoor nodig is. Dit gaat verder dan wat je ziet, het gaat namelijk om het boosten van iemands zelfvertrouwen. Van heinde en ver komen vrouwen en mannen bij hem voor oplossingen voor specifieke problemen. Door zijn vele contacten met klanten die te kampen hadden met haaruitval, bijvoorbeeld door ziekte of stress, is hij begonnen met de ontwikkeling van een wimperserum. 

Daarbij waren twee pijlers leidend voor hem: effectiviteit en veiligheid. Waar anderen gaan voor het éne of het andere, was dat voor hem geen optie. Zijn product moest beide zijn! Na jarenlang testen ontwikkelde hij in 2007 Superlash, met een formule zó geheim dat het door maar liefst drie afzonderlijke laboratoria worden samengesteld. Superlash was één van de eerste wimperserums op de markt en de formule is steeds verbeterd met de nieuwste technologieën.