Ecuri

Ecuri is in de begin jaren 80 opgericht doorAlex Kurucz waarbij hij is begonnen met micropigmentatie. Doen destijds waren er nog geen luxe apparaten en moet hij het doen met een naaimachine naald en een bamboestokje. Gelukkig is er sindsdien veel veranderd.

Over de jaren heen
heeft Ecuri zich gevestigd als een serieuze speler in de permanent make up industrie, hierbij heeft Ecuri altijd voldaan aan de nieuwste wetgeving.

Permanent make up

Ecuri is voornamelijk bekend vanwege zijn hoge kwaliteit aan permanent make up die tot op de dag van vandaag door Alec Kuruncz zelf wordt gemaakt in het laboratorium. Ecuri pigmenten staan erom bekend niet van kleur te veranderen maar heel geleidelijk aan te vervagen.

Daarnaast is Ecuri ook een expert in het verwijderen en corrigeren van PMU. Hierbij heeft Alec Kuruncz zijn eigen micronaaldsysteem ontwikkeld voor huidverbetering en rimpelverbetering. Om zijn
kwaliteit altijd hoog te houden en up to date te blijven is Ecuri cosmetics ook verbonden met diverse scholen over de hele wereld waarbij er veel gebruik wordt gemaakt van zijn geronimeerde permanente make up pigmenten.

Ecuri superlash

Naast de permanente make up is Ecuri ook
gespecialiseerd in de ontwikkeling van een wimperserum. De Ecuri super lash is
een wat kleinere speler vergeleken met een grandelash of Revitalash maar doet
net zo goed zijn werking als zijn voorgangers. De Ecuri superlash maakt gebruik
van een kleine maar effectieve ingrediëntenlijst wat deze serum ook uiterst
geschikt maken voor consumenten met een gevoelige huid.