Miralash

Miralash is een vrij onbekend merk die geregistreerd staat onder het moeder bedrijf Orphica. Het is de eerste wimperserum die dit bedrijf uitbracht die geleidelijk aan succesvol werd. Met een krachtige formulering die verrijkt is met zowel een prostaglandine analoog als eiwitten en botanische extracten maakt het deze wimperserum uiterst geschikt voor haargroei stimulatie.

Miralash vs andere merken

Als je Miralash vergelijkt met de bekendere merken zoals Orphica, Revita, Nano of Grande doet hij het goed qua zichtbare resultaten geven aan de wimpers. Dat terwijl de prijs van de Miralash aanzienlijk lager is dan bovengenoemde merken. Dit maakt de Miralash wimperserum een goedkope keuze voor consumenten die een kwalitatieve serum zoeken die haargroeistimulerende ingredienten bevat.

Indien je graag verder onderzoek wilt doen naar hoe de Miralash wimperserum zich verhoud tot andere wimperserums hebben we twee uitgebreide blogs daarvoor. Éen gaat over de Miralash vs de nanolash wimperserum en de tweede over de Miralash wimperserum vs de Orphica realash wimperserum.