NYK1

NYK1 secrets is een UK gevestigd bedrijf die opgericht is door een Andrea Asquith en haar zoon Joshua Asquith. Het bedrijf is opgericht met als doel de haar en schoonheidsgeheimen die worden bewaard in de cosmetica industrie aan u te brengen zodat u gebruik kunt maken van producten die echt werkelijk en wetenschappelijk onderbouwd zijn. NYK1 staat er daarom ook om bekend de hoogste kwaliteit te leveren met de juiste informatie,  zodat u kunt genieten van Salonproducten in uw eigen huis.

Andrea Asquith

De oprichter Andrea Asquith heeft zelf meer dan 30 jaar ervaring gehad in succesvolle haar en schoonheidsalons. Ze heeft in deze tijd zeer veel praktische ervaring gehad en ook meerdere succesvole therapeuten opgeleid, na verloop van tijd kwam ze er achter dat ze dit niet voor de rest van haar leven wilden doen. Met alle kennis en vaardigheden die ze in deze jaren heeft opgebouwd is verder gegaan en met het idee van NYK1 Secrets gekomen. Haar persoonlijke missie is dan ook jou als een klant voorzien van de juiste informatie, de juiste producten zodat jij je goed kunt voelen door slim gebruik te maken van wat je al hebt.

Betrouwbaarheid en effectiviteit

Op basis van haar begrip en ervaring in de behandelingen die ze bied is NYK1 zo succesvol geworden met een trouwe klanten basis verspreid over heel de wereld.

Alle producten zijn ook voorzien van de juiste instructies op een behapbare manier die al je vragen zullen beantwoorden en begeleiden door het proces van gebruik.

Op het moment is Andrea Asquith nauw in contact met een laboratoriumchemicus om haar huid en haarrecepten de verwerken in diverse schoonheidsproducten voor thuis gebruik. Haar passie zal ook nooit hiervoor ophouden en daarmee zal ze ook continue nieuwe innovatieve producten uitbrengen in de NYK1 secrets cosmeticalijn.

NYK1 wimperserum

Mocht je zelf opzoek zijn naar een krachtige serum van NYK1, dan ben je bij ons op het goede adres. Het is een serum verrijkt met alleen natuurlijke ingrediënten  en komt ook nog eens in een extra groot volume van 8 ml! Genoeg voor jou om waanzinninge resultaten te zien voor het einde van je flesje.