Wil jij natuurlijk lange wimpers met volume? Een wimperserum is een duurzame oplossingen om natuurlijk mooie wimpers te krijgen. Bij SerumGeeks weten we daar alles over. We vertellen je er graag meer over.

Wat is een wimperserum?

Een wimperserum is een serum dat verzorgende en/of stimulerende ingrediënten bevat die de wimpers langer, voller en sterker kunnen maken. Het verschilt per wimperserum wat het precies effect is. Sommige wimperserums verlengen je wimpergroei cyclic andere stimuleren wimperhaar wortels. Je natuurlijke wimpers kunnen langer, voller en donkerder worden na gebruik van een wimperserum.

Lees meer: de 20 meest gestelde wimperserum vragen

Zijn wimperserums veilig?

Het korte antwoord is, ja. Mits je netjes de gebruiksaanwijzingen opvolgt. De afgelopen jaren zijn wimperserums extra aan het licht gekomen doordat de Kruidvat is aangeklaagd, wegens bijwerking zoals iris verkleuring. Dit heeft te maken met het ingredient bimatoprost, de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit heeft alle serums met dit stofje verboden.

Alle serums die wij aanbieden zijn veilig en voldoen aan de EU-wetgeving.

In het volgende artikel vertellen we alles over de veiligheid van wimperserums

Welke wimperserums zijn veilig?

Alle wimperserums die wij
aanbieden zijn veilig. Breng je je wimperserum niet goed aan, kan het zijn dat geïrriteerde ogen krijgt. Hiernaast, kan zijn dat je bijwerkingen krijgt van een serum omdat je huid één van de ingrediënten niet goed kan verdragen. Geïrriteerde ogen of
bijwerkingen verdwijnen weer bij het stoppen met het gebruik. Gemiddeld heeft 1 op 1000 hier last van. Soms helpt het om te wissel van merk of over te stappen
naar een natuurlijk serum.

Hoe kies ik de juiste wimperserum?

Je kiest een wimperserum op basis van:

1. Welk effect wil je bereiken

2. Hoe snel wil je dit bereiken? 

3. hoe gevoelig ben je 

4. Budget

In dit artikel helpen we je stap voor stap met het kiezen van de juiste wimperserum

Ik kom er niet uit!

Heb je moeite met het kiezen van de juiste wimperserum? Of heb je een vraag over een wimperserum? We helpen je graag verder, bij de advies sectie kun je kijken hoe wij jouw het makkelijkste verder kunnen helpen.

Ga naar advies

Wat is de beste wimperserum?

Brands we love!

Populaire wimperserums

Handige artikelen