Ecuri superlash wimperserum review met foto's - SerumGeeks

Ecuri superlash wimperserum review met foto's

Het Ecuri superlash wimperserum is een bekend wimpergroeiserum op de markt dat belooft om korte, verzwakte wimpers voller en gezonder te maken. Als iemand die nooit natuurlijk lange wimpers heeft gehad, wilde ik altijd al iets vinden dat echt werkte. Ik had hiervoor één keer eerder een poging gewaagd maar stopte ermee nadat ik gevoelige ogen ervoor kreeg. Daarom was ik opgewonden om het Ecuri superlash wimperserum te proberen en te zien of het echt zo goed was als het werd beweerd. Zou het mijn wimpers zo goed laten groeien als het beloofde? En zou het de hoge prijs waard zijn?

Sinds het proberen van de vorige serum ben ik een beetje sceptisch geworden over dit soort producten. Na aandringen van een vriendin ben ik het toch gaan proberen. Ik hoop iedereen meer te kunnen vertellen over dit product en alle vragen te beantwoorden.

Over de Ecuri superlash wimperserum

De Ecuri superlash bestaat al ruim 15 jaar waarbij het over de jaren heen steeds populairder is geworden in Nederland. Het beloofd door zijn werkende formulering voor langere, dikkere en vollere wimpers in slecht 4 weken tijd.

Belangrijkste ingredient

De Ecuri superlash wimperserum bevat een speciale ingrediënt genaamd KGF. Dit is een stofje die haren langer kan laten groeien voordat ze uitvallen en daarnaast ook meer bouwstoffen maakt voor de haren. Verder kunnen deze groeifactoren ook slapende haarzakjes activeren die voorheen niet groeide.

De formulering is zo samengesteld dat je hem kan gebruiken bij contaclenzen en wimperextensions.

Mijn ervaring

De verpakking zag er simpel maar strak uit en bevatte een duidelijke handleiding. Het flesje zelf voelde goed aan in me handen en had een volume van 3.0  ml. Ik heb zelf veel wimperserum geprobeerd die maar 2.0 ml bevatte, dus was hier blij mee verrast. De applicator heeft een dunne nauwkeurig uiteinde die het erg makkelijk om met veegbeweging de serum om te doen.

Ik heb de serum elke avond opgedaan voor het slapen, dit vond ik zelf het makkelijkst om te doen. Het is aangeraden om het 1 keer per dag op te doen voor maximaal resultaat.

Ecuri superlash voor en na

Ik heb eerlijk gezegd altijd wel redelijke wimpers gehad maar ze waren nooi heel lang. Ik heb daarom altijd mascara moeten gebruiken om ze goed zienbaar te maken. Heb het zelf nooit zo gehad met nepwimpers en wimperextensions. Nadat ik me fotos bekeek realiseerde ik me wat voor effect de Ecuri superlash heeft gehad op mijn wimpers. Ik zou het zelf amper geloven maar ze zijn zeker twee keer zo lang geworden en ook stukken dikker!

Before en After

Before

After

Before

After

Hoelang duurt het voordat je resultaat ziet?

Na 4 weken zag ik zelf overduidelijk resultaat, mijn eerst zichtbare resultaten kwamen rond de 3 weken. Ik zag het aan het begin vooral toen ik mijn mascara opdeed dat de mijn wimpers echt eruit sprongen, tot het punt dat ik er ook veel opmerkingen over kreeg.

Ik denk net zoals er op de verpakking staat de meeste mensen er ongeveeer 4 weken voor nodig hebben om iets te kunnen zien.

Is de Ecuri superlash wimperserum het prijskaartje waard?

JAZEKER. Simpel gezegd, het werkt! Ik heb het met me eigen ogen zien gebeuren en ook op de foto’s, mijn wimpers zijn letterlijk twee keer zo lang geworden. Ik geloof niet dat dit met toeval kan gebeuren, de serum moet daarom in mijn ogen wel de wimperharen echt stimuleren zoals ze zeggen. Wanneer ik met mascara buiten loop kreeg ik regelmatig de vraag of ik nepwimpers heb of een geheime routine. Ik sta zelf ook nog steeds versteld van de resultaten.

Ook qua prijs (45,-) kom je zelfs goedkoper uit dan het hele jaar door extensions of nepwimpers gebruiken, dat terwijl het veel beter voor de gezondheid van je wimpers is.

Ik snap dat 45 euro nog best wel duur is, maar voor de resultaten die ik ervoor kreeg ben ik nog steeds erg blij met mijn aankoop.

Groetjes,

Roos