Wil jij natuurlijk lange volle wenkbrauwen? Een wenkbrauwserum is een duurzame oplossingen om volle wenkbrauwen te krijgen. Bij SerumGeeks weten we daar alles over. We vertellen je er graag meer over.

Wat is een wenkbrauwserum?

Een wenkbrauwserum is een serum dat verzorgende en/of stimulerende ingrediënten bevat die de wenkbrauwen langer, voller en sterker kunnen maken. Het verschilt per wenkbrauwserum wat het precieze effect is. Sommige wenkbrauwserums verlengen je wenkbrauwgroei cyclus en andere stimuleren wenkbrauwhaar wortels. Je natuurlijke wenkbrauwen kunnen langer, voller en donkerder worden na gebruik van een wimperserum. Wenkbrauwserums zijn hoger gedoseerd in ingrediënten dan wimperserums.

Lees meer: de 20 meest gestelde wenkbrauwserum vragen

Zijn wenkbrauwserum veilig?

Het korte antwoord is, ja. Mits je netjes de gebruiksaanwijzingen opvolgt. De afgelopen jaren zijn wenkbrauwserums extra aan het licht gekomen doordat 'Bushy Brows' weer helemaal in zijn. Alle wenkbrauwserums hebben wij zorgvuldig geselecteerd op effectiviteit en veiligheid.

Alle serums die wij aanbieden zijn veilig en voldoen aan de EU-wetgeving.

Welke wenkbrauwserums zijn veilig?

Alle wenkbrauwserums die wij
aanbieden zijn veilig. Breng je je wenkbrauwserum aan op je wimpers dan kan het zijn dat je geirriteeëe ogen krijgt. Een wenkbrauwserum is daarom ook niet bedoeld om voor de wimpers te gebruiken. Hiernaast, kan zijn dat je bijwerkingen krijgt van een serum omdat je huid één van de ingrediënten niet goed kan verdragen. Bijwerkingen verdwijnen weer bij het stoppen met het gebruik ervan. Gemiddeld heeft 1 op 1000 hier last van. Soms helpt het om te wisselen van merk of over te stappen
naar een natuurlijk serum.

Hoe kies ik de juiste wenkbrauwserum?

Je kiest een wenkbrauwserum op basis van:

1. Welk effect wil je bereiken

2. Hoe snel wil je dit bereiken? 

3. Hoe gevoelig ben je?

4. Budget

In dit artikel helpen we je stap voor stap met het kiezen van de juiste wenkbrauwserum

Het bovenstaande artikel is geschreven voor wimperserums, maar dezelfde stappen gelden ook voor een wenkbrauwserum.

Ik kom er niet uit!

Heb je moeite met het kiezen van de juiste wenkbrauwserum? Of heb je een vraag over een wenkbrauwserum? We helpen je graag verder, bij het advies sectie kun je kijken hoe wij jouw het makkelijkste verder kunnen helpen.

Ga naar advies

Wat is de beste wenkbrauwserum?

Onze top merken o.b.v. effectiviteit en veiligheid zijn de volgende:

1. Nanobrow wenkbrauwserum

2. Grandebrow wenkbrauwserum

3. Refectocil Lash & brow booster

4. Revitabrow wenkbrauwserum

5. NYK1 brow serum

Brands we love!

Populaire wenkbrauwserums

Handige artikelen