Orphica

Orphica is een merk gevestigd in Frankrijk die een klein maar effectief assortiment heeft voor het verzorgen en verbeteren van huid en haren. Orphica is een merk die de nadruk legt op het gebruiken van hoogwaardige botanische extracten voor het maken van hun effectieve producten. Ze garanderen niet alleen effectiviteit maar ook een hoge veiligheid door diverse klinische testen waardoor elk product moet gaan voordat het goedgekeurd word.

Featured collection

De missie

De missie die Orphica met zich meedraagt komt ook terug in de naam van één van de producten die ze verkopen genaamd de Realash wimperserum. Orphica staat voor de ‘Real you’ oftewel de ‘echte jij’. Veel mensen zijn vergeten hoe mooi ze zelf eigenlijk zijn, daarom benadrukt Orphica ook dat de beste manier om dit realiseren, het (her)ontdekken is van de schoonheid die je altijd al had gehad. Door jezelf te herontdekken en van jezelf te leren houden komt in de ogen van Orphica de echte schoonheid naar buiten. 

De producten die worden levert zijn daarom altijd een aanvulling op de schoonheid dat je altijd al hebt gehad. Door producten te gebruiken die in harmonie zijn met je lichaam, kunnen de producten van Orphica je schoonheid een enorme boost geven zondat enige bijwerkingen te ervaren. 

Dit merk is gemaakt voor vrouwen die opzoek zijn naar de beste kwalitatieve producten die klinisch zijn getest om zo tot de meest efficiënte en veilige oplossing te komen voor hun verbeterpunten.

Kernwaarden Orphica

De producten die Orphica levert worden gemaakt met 3 woorden in gedachte:

Veiligheid: Er worden alleen gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten die door diverse laboratoriumtesten veilig zijn bewezen om gebruikt te worden zonder bijwerkingen

Vertrouwen: Er wordt streng toezicht gehouden op het productie en distributieproces waarbij alle producten voldoen aan de strengste EU wetgeving

Innovativiteit: Orphica doet continue onderzoek en is verbonden met verschillende onderzoekscentra om altijd up to date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van de cosmetica.

Wij verkopen ook onder andere de bekroonde Orphica Brows wenkbrauwserum die binnen 4 weken waanzinnige resultaten heeft gegeven voor vrouwen over de hele wereld.