Revitalash cosmetics

RevitaLash cosmetics is een merk dat wereldwijd bekend is en al vele klanten heeft blij gemaakt met zijn uitgebreide assortiment voor wimpers, wenkbrauwen en hoofdhaar. Het is bekend onder de wimper en wenkbrauw serums als één van de luxe merken die doet wat hij zegt.Maar wat veel mensen niet weten is hoe deze luxe merk tot stand is gekomen.

Featured collection

Het begin

RevitaLash Cosmetics is tot stand gekomen door een liefdevol en ontroerend doel. De vrouw (Gayle)  van de oprichter van RevitaLash cosmetics Michael BrinkenHoff voerde al een langere tijd een heftige strijd tegen borstkanker.In haar gevecht hiertegen moet ze meerdere medicijnen gebruiken waaronder chemotherapie. Chemotherapie staat erom bekend dat het sneldelende cellen kapot maakt, hierdoor is dit een effectief middel tegen kanker. Helaas zorgt het ook voor dat andere goedaardige sneldelende cellen worden beschadigd, waaronder de haarwortels van wimperharen. Tijdens haar gevecht zagen haar wimpers er steeds meer dunner, breekbaar en slap uit. Uit liefde speurde dit Michael BronkenHoff aan met een team van cosmetics wetenschappers om een serum te maken die de wimpers van zijn vrouw weer nieuw leven zouden inblazen. Zo noemde hij zijn eerste product RevitaLash, dat afgeleid is van het woord ‘revitaliseren’.

Resultaat

Nadat Gayle het gebruikte gebeurde het hetgeen waar Michael Bronkhoff zo erg op hoopte, de wimpers herstelde compleet en daarbij groeide ze nog extra! Dit klinkt misschien oppervlakkig, maar deze verbetering in haar uiterlijk hielp Gayle enorm in een moeilijke periode in haar leven.

Revitalash cosmetics uitbreiding

Het begon allemaal met één wimperserum die de wereld over nam, nu is de RevitaLash cosmetics lijn uitgebreid en verrijkt met meerdere producten waaronder een serum speciaal gemaakt voor het bevorderen en beschermen van je wenkbrauwen met de RevitaBrow Advanced serum. 

Sinds Gayle strijd tegen borstkanker, zet RevitaLash Cosmetics zich in voor onderzoek en onderwijs op het gebied van borstkanker en werkt met vele expert op dit gebied samen.