Volle wenkbrauwen: 3 tips voor snellere resultaten - SerumGeeks

Volle wenkbrauwen: 3 tips voor snellere resultaten

Wenkbrauwen zeggen veel over het gezicht. Het is één van de eerste kenmerken van het gezicht dat iemand opvalt. Helaas is niet iedereen geboren met volle wenkbrauwen en zijn er ook een aantal mensen die over de jaren heen hun wenkbrauwen hebben geëpileerd met veel spijt. Dit is natuurlijk heel jammer aangezien een boost in je wenkbrauwen één van de meest goedkope facelifts is die je kan hebben.

Daarom hebben we hieronder een aantal handige tips op een rijtje gezet om je wenkbrauwen nieuw leven in te blazen.

In dit artikel vind je:

  • Het gebruiken van en haargroeistimulerend product
  • Geef je wenkbrauwen rust
  • Doorzettingsvermogen

Het gebruiken van een haargroeistimulerend product

Dit is iets waar je niet om heen kan. Als je volle wenkbrauwen wilt krijgen en je gaten wilt op vullen moet je er iets opsmeren dat de haarwortels stimuleert. In onze ogen is de beste manier om dit te doen, het gebruiken van een wenkbrauwserum. Waarbij de voorkeur uitgaat naar een serum die een prostaglandine analoog bevat om zo maximale groei te bevorderen.

Een prostaglandine analoog kan namelijk als één van de weinige ingrediënten direct aangrijpen op de haargroeicyclus. Hierdoor kan het op de volgende twee manieren je wenkbrauwen stimuleren:

  • Het verlengt de anagene fase (groeifase) van de haren waarop het wordt gesmeerd. Hierdoor hebben de haren letterlijk langer de tijd om te blijven groeien voordat ze uitvallen
  • Prostaglandine analogen kunnen een haar die in de telogene fase zit (rustfase) ook sneller doorsturen naar de groeifase. Hierdoor wordt de tijd beperkt waarin de haar niet aan het groeien is en klein blijft. Dit resulteert voor langere haren voor een langere tijd.

Om dit resultaat te te krijgen raden wij de volgende wenkbrauwserums aan: Grande Lash, Revita Lash of NanoLash.

Deze stap is veruit het belangrijkst in jouw wenkbrauwplan. Als je een serum gebruikt die effectief is voor jouw wenkbrauwen is het grote werk eigenlijk al gedaan. Daarnaast hebben we nog wat aanvullende tips.

Geef je wenkbrauwen rust

Wanneer er iets niet goed aan je is of je er ontevreden mee bent wil je er heel graag iets aan doen. We begrijpen dit gevoel goed, het beperkt zich ook niet alleen voor het krijgen van volle wenkbrauwen, het kan namelijk van alles zijn aan ons lichaam waar we niet tevreden over zijn. Daarentegen willen we jullie op het hart drukken om je wenkbrauwen de tijd en ruimte te geven om ze te laten uitgroeien (geen tweezers!).

Daarnaast raden we ook andere hulpmiddelen zoals wenkbrauwpotloden of het gebruik van natuurlijke middelen of lotions af. We merken dat dit vaak mensen onnodig veel stress en spanning geeft en het ook tijdrovend is. Het kan natuurlijk moeilijk zijn om dit te doen en daarom zal er ook wat tijd overheen gaan voordat je dit makkelijk accepteert.

Maar wanneer je dat eenmaal doet zal alles stukken makkelijker gaan. Voornamelijk vanwege het feit dat je nu maar op een aantal factoren gefocust moet zijn. Namelijk het gebruiken van een kwalitatieve serum en het met rust laten van je wenkbrauwen.

Doorzettingsvermogen

Of het nou mannen zijn die met minoxidil hun baard proberen te laten groeien of vrouwen die langere wimpers willen krijgen heb je deze eigenschap altijd nodig, namelijk doorzettingsvermogen. De groei van haren is nou eenmaal een langzaam proces en er is ook niks wat dit aanzienlijk kan versnellen. Daarom is doorzettingsvermogen één van de belangrijkste factoren voor het bepalen van succes als het gaat om krijgen van volle wenkbrauwen

We krijgen van talloze mannen en vrouwen te horen dat ze geen resultaat hebben, waarbij na doorvragen ze vertellen dat ze zijn gestopt met het gebruiken van de serum na 3-4 weken. Dit is natuurlijk een te korte tijd om een eerlijk oordeel te vellen.

Geduld en consequent zijn

Elke serum zou op zijn minst 8-12 weken gebruikt moeten worden om te kunnen beoordelen of het effectief is geweest.

Onderschat daarom niet de kracht van doorzettingsvermogen en ook geduld. Iedereen kan uiteindelijk de juiste serum vinden en gebruiken door zowel onderzoek als tips van familie en vrienden.

Maar het consequent doorgebruiken van een serum en geduldig zijn met de resultaten is iets wat jij zelf compleet in de handen hebt, dit is de grootste factor die mannen en vrouwen onderscheid die wel resultaten krijgen vs die niet resultaten krijgen met het gebruik van dezelfde serum.

Vragen

Mocht je nog vragen hebben na het lezen van deze blog, kan je ons altijd bereiken via info@serumgeeks.nl