Botanical green care

Green botanical care is een bedrijf opgericht in USA met een duidelijke missie, om jou zo gezond en mooi te houden. Dit kan Botanical green care realiseren door zowel natuur als wetenschap te combineren. Met meer da 17 jaar ervaring in de cosmetica industrie, weet dit bedrijf zeer goed wat wel en niet werkt. Zo gebruiken ze voor hun producten alleen biologische, natuurlijke en wild geoogste cosmetica ingrediënten voor maximale effectiviteit en veiligheid.

Featured collection

Green botanical care is ervan overtuigd dat de beste resultaten worden verkregen door biologische en natuurlijke ingrediënten te gebruiken van de hoogste kwaliteit. Ze hebben een diepe passie voor het verhelpen van huid en haar problemen en zijn daarom ook extra zorgvuldig met het uitkiezen van hun ingrediënten,

- Zo komt hun cacoaboter uit Peru
- Hun argan olie uiteraard uit Marokko
- En hun macadamia olie uit Guatamala om een aantal voorbeelden te noemen

Breed assortiment

Over de jaren heen heeft dit bedrijf verschillende producten op de bracht gebracht die diverse haar en huid problematiek tegen gaan. Zo is er de cafeïne shampoo tegen zowel haaruitval als hoofdroos die goed gepaard gaat met hun anti hairloss conditioner.

Als nieuwe aanvulling op hun assortiment is er nu ook de ‘Spectacular Lashes’ en ‘Spectacular Brows’ wimper en wenkbrauwserum. 

De Spectacular Lashes is geformuleerd met alleen biologische en pure ingrediënten voor maximale effectiviteit. Zo heeft Green Botanical Care diverse botanische extracten van hoge kwaliteit combineert met kwalitatieve peptides die samen voor een krachtige haargroei stimulerend effect zorgen. Dit zelfde concept is ook toegepast voor de Spectacular Brows, beide serums zijn geschikt voor de gevoelige huid en hebben minimale bijwerkingen vanwege hun ingrediëntenlijst en bijbehorende concentraties.

Premium merk

Voor iedereen die op zoek is naar een bedrijf die kwalitatieve producten maakt met een bewuste selectie op natuurlijke biologische ingrediënten is Green Botanical Care een goede keuze.