Neofollics Hair Technology

Maik van den Berg, oprichter van Neofollics, ontdekte tijdens zijn eigen strijd met haaruitval dat veel producten op de markt van inferieure kwaliteit zijn en onvoldoende resultaat bieden. Dit leidde tot de ontwikkeling van Neofollics Hair Technology, een gamma van eerlijke, doeltreffende en gebruiksvriendelijke middelen om de haargroei te bevorderen voor mensen met haarproblemen.

Bij Neofollics Hair Technology staan 5 kernpunten centraal genaamd;

Vijf kernpunten van Neofollics

Een meervoudige behandeling van haaruitval:

Haargroei en haaruitval zijn namelijk complex biochemische processen die een aanpak vanuit verschillende invalshoeken nodig heeft om maximaal resultaat te halen. Dit is ook de reden waarom Neofollics Hair Technology een breed assortiment heeft aan producten die diverse aandoeningen en stappen in het haaruitval proces aanpakken.

Producten die makkelijk bruikbaar zijn en doeltreffend:

Omdat haaruitval bestrijden een lange termijn aanpak vereist zijn alle producten gebruiksvriendelijke effectief geformuleerd.

Transparantie:

De haaruitval industrie is industrie waar helaas veel producten aanwezig die niet waarmaken wat ze beloven. Dit is de reden waarom Neofollics bewust ervoor heeft gekozen om transparant te zijn over hun ingrediënt keuze en effectiviteit van hun producten. Ze hebben zelf diverse studies openbaar gemaakt voor klanten om zich in te lezen over alle producten.

Kwaliteit:

Neofollics staat voor veilige en betrouwbare producten. Om dit waar te kunnen maken, wordt er gebruik gemaakt van de meest moderne faciliteiten die de strengste Europese voorschriften overtreffen. Daarnaast houdt Neofollics zich veel bezig met hun inkoop van hoogwaardige grondstoffen die aan hun hoge kwaliteitseisen moeten voldoen.

Hoogwaardige ingredienten:

Neofollics staat voor natuurlijke ingrediénten die effectief zijn en geen bijwerkingen veroorzaken zoals sommige medicijnen
kunnen doen. Om dit waar te maken heeft Neofollics een zwarte lijst aan ingrediënten die ze nooit zullen gebruiken, daarnaast zijn Neofollics producten veganistisch en dierproefvrij.

Neofollics producten