Lipogaine

Lipogaine is een bedrijf gevestigd in Boston Massauchetes die al sinds 2009 zich bezig houdt met het bestrijden van haaruitval bij zowel mannen als vrouwen door hun kwalitatieve producten.

Het merk heeft al veel klanten over de hele wereld blij gemaakt met hun hoogwaardige producten tegen haaruitval. Daarnaast is het een bedrijf die vooraan staat als het gaat om de nieuwste bevindingen in de haarindustrie, dit komt omdat Lipogaine nauw samenwerkt met wetenschappers die op de voorgrond staan van het bestrijden van haaruitval. 

 In Nederland is dit merk nog niet heel bekend en daar willen wij als wimperserum-shop.nl een verandering in brengen.

Lipogaine producten

De Lipogaine filosofie

Lipogaine heeft zich als de marktleider van de anti haaruitval industrie geplaats door hun effectieve, betrouwbare producten gekoppeld met hun compromisloze integriteit.

Over de jaren heen heeft Lipogaine laten zien dat ze alleen producten leveren van de hoogste kwaliteit, dit maken ze door hun kritische selectie op hoogwaardige ingrediënten

Het motto van Lipogaine is vrij simpel, namelijk het leveren van topproducten die veilig zijn en echt resultaat leveren voor de klanten. Wereldwijd heeft Lipogaine deze belofte waar gemaakt voor talloze klanten. 

Producten

Een aantal van hun producten verkopen wij op onze site waaronder de : BrowIQ wenkbrauwserum en de LashIQ wimperserum.

BrowIQ wenkbrauwserum 

De BrowIQ biedt de oplossing voor alle mannen en vrouwen die opzoek zijn om hun wenkbrauwen extra te stimuleren en voller te maken. Verrijkt met een krachtige formulering bestaande uit een verscheidenheid aan peptiden en aminozuren zorgt de BrowIQ voor zowel groei als conditionering van je wenkbrauwen. De serum is gemaakt van natuurlijke ingrediënten die mild zijn voor zowel ogen als huid.

LashIQ wimperserum

Deze wimperserum is verrijkt met krachtige peptides en oliën die samen voor een maximaal haargroeistimulerend effect zorgen. De serum is alleen gemaakt van natuurlijke ingrediënten en komt met een extra groot volume van 5 ml die maanden mee gaat. De LashIQ is oogheelkundig getest en klinisch bewezen effectief te zijn voor het verlengen van de wimpers. Daarnaast is de serum dierproefvrij en vrij van schadelijke stoffen.